Zonwering op mijn balkon

Daan

Heb je een balkon en wil je gebruik maken van zonwering? Ga dan voor een zonnescherm met een uitval van 2,5 meter. Daarmee profiteer je van schaduw op het balkon en blijft het binnen koeler.

Zonnescherm op een balkon

Een zonneschermen is zeer geschikt voor een balkon. Dankzij het zonnescherm kun je met zonnig weer buiten in de schaduw zitten en schijnt de zon niet naar binnen waardoor het binnen koeler blijft. Op een balkon moet je met twee dingen rekening houden: wind en de uitval van het scherm. 

Zonwering met windsensor

Op een balkon heb je vaak te maken met relatief harde wind. Wind kan schadelijk zijn voor jouw zonnescherm. Daarom adviseren wij om een zonnescherm met windsensor te nemen

Dankzij de windsensor sluit het zonnescherm automatisch als het te hard waait. Hierdoor hoef je geen rekening met het zonnescherm te houden als je weg gaat en voorkom je beschadigingen.

Zonwering met 2,5 meter uitval

Als je een te groot zonnescherm boven het balkon hebt hangen kan het zijn dat deze het zicht belemmert. Dat kun je voorkomen door voor een zonnescherm met een uitval van 2,5 meter te kiezen.

Dankzij de uitval van 2,5 kun je wel genieten van de schaduw maar wordt het zicht door het grote zonnescherm niet belemmert.

Zo staat het zonnescherm bij andere:

  • Klanten van de Zonwering Fabriek Zonnescherm op zonne-energie
  • Klanten van de Zonwering Fabriek
  • Klanten van de Zonwering Fabriek
  • De Beste Zonwering Aanbieding (3)
  • Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)
  • Klanten van de Zonwering Fabriek

Zonnescherm samenstellen

Bij De Zonweringfabriek stel jij zelf jouw zonnescherm samen. Zo weet je zeker dat jouw scherm voldoet aan al jouw wensen. Het zonnescherm is eenvoudig te monteren met behulp van onze instructievideo’s.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Waarom zijn rolluiken inbraakwerend

Blog
Verticale Zonwering (3)

Voordelen van windsensor bij zonnescherm

Blog
Elektrische Zonwering Tegen De Scherpste Prijzen (3)

Zonwering in combinatie met kunststof kozijnen

Blog
Screendoek Op Maat Gemaakt (6)
Copyright Zonwering Fabriek 2021