Goedkope zonwering | De Zonweringfabriek

Goedkope zonwering

Comfort verzekerd met onze goedkoop geprijsde zonwering. Alle zonwering wordt namelijk in onze 5000 m2 grote fabriek gemaakt door ervaren specialisten. Vanuit de productie wordt de zonwering rechtstreeks naar jouw woning geleverd. Duizenden doe-het-zelfers gingen je voor. Bestel direct en profiteer deze zomer nog van jouw zonwering.

Waarom wij de scherpste prijs hebben:

We verkopen uitsluitend zonwering voor buiten. Alle buitenzonwering kunt u naar wens zelf samenstellen. Afhankelijk van de grootte van het product en de extra opties wordt de prijs bepaald.

Geen montage

De Zonweringfabriek kan een zeer scherpe prijs geven doordat wij een eigen fabriek hebben en de goedkope zonwering leveren zonder montage. Met onze instructievideo’s kunt u de zonwering eenvoudig zelf monteren.

Direct uit de fabriek

Aan de hand van deze video’s kan iedereen zelf zonwering monteren. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek bij jouw thuis leveren, ben jij verzekerd van de scherpste prijs!

A-kwaliteit

Wij garanderen dat er geen partij is die deze kwaliteit levert voor onze prijzen. We werken uitsluitend met A-kwaliteit producten en hebben de productie in eigen hand waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonwering- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Zonwering zelf samenstellen:

Zonneschermen

Stel je zonnescherm samen

Vanaf 1000,-

Rolluik

Stel je rolluik samen

Vanaf 99,-

Screens

Stel je screen samen

Vanaf 108,-

Soorten buitenzonwering

Als het om soorten goedkope zonwering gaat kun je alle kanten op. Natuurlijk qua soorten. Neem verticale zonweringen zoals screens en ritsscreens, die met name het zonlicht buiten de woonkamer of slaapkamer houden. Deze soorten zijn strak langs het kozijn of de deur bevestigd. Terwijl horizontale zonweringen zoals knikarmschermen naar buiten ‘uitklappen’ en daardoor ook buiten beschutting bieden. Ook qua bedieningsmogelijkheden, aandrijving en werking bieden buitenzonweringen tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor bediening met de hand of maak het jezelf extra gemakkelijk met elektrische zonwering of automatische zonwering. Beschutting met één druk op de knop.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Screens

Het grote voordeel van screens is dat ze elegant zijn vormgegeven, maar ontzettend effectief zijn. Dat zit ‘m grotendeels in de samenstelling van het doek. Dit bestaat uit een glasvezelkern met een kunststof ommanteling, is licht, oersterk en UV-bestendig. Een uitgerold screen houdt zo de felle zon buiten en voorkomt bijvoorbeeld schitteringen op het tv-scherm, maar verduistert niet volledig. Het doek is zo samengesteld dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken, maar je van binnen wel kunt zien wat er buiten allemaal gebeurt. Zo geniet je van voldoende privacy zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt. Andere voordelen van screens: ze voorkomen dat het binnen snel warm wordt door te beschutten tegen de warmte van de zon. En ook beschermen ze de ramen tegen vuil en weersinvloeden.

Ritsscreen

Een ritsscreen wordt ook wel zip screen genoemd. Deze buitenzonwering biedt alle voordelen die een standaard screen ook biedt, maar heeft daarnaast nog extra pluspunten. Het voordeel ten opzichte van een screen is dat een ritsscreen in alle weersomstandigheden volledige beschutting biedt. Terwijl er bij een screen altijd sprake is van twee kleine ‘lichtstroken’ aan de zijkanten. Bij winderig weer, kan het doek gaan wapperen, waardoor er nog meer licht naar binnen schijnt. Een ritsscreen is daarentegen ook op elke hoogte windvast. Het geheim schuilt in de combinatie van de ‘rits’ aan de zijkanten en een speciaal profiel in de geleiders. Doordat het doek bij een ritsscreen aan de zijkanten doorloopt, is het ook mogelijk om voor een volledig verduisterende optie te gaan.

Knikarmscherm

Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm of zonnescherm, biedt een aangename verkoeling op het terras of de veranda. Op het moment waarop je daar behoefte aan hebt schuift de zonwering uit vanaf de gevel, waardoor je comfortabel buiten kunt zitten zonder last te hebben van de brandende zomerzon. Extra voordeel is dat knikarmschermen het warme zonlicht ook weghouden bij de ramen en deuren. Zo blijft het ook binnen een stuk koeler.

Uitvalscherm

Een uitvalscherm is een mooie oplossing wanneer de zon vanuit één zijde naar binnen schijnt en het daardoor snel opwarmt. Uitvalschermen hebben namelijk een variabele uitvalshoek en nemen relatief weinig ruimte in. Daardoor zijn ze geschikt voor bijna elk type woning – van vrijstaande villa, rijtjeswoning tot appartement – en voor elke verdieping. Ze bieden bovendien beschutting in elke invalshoek van het zonlicht. Of de zon nu hoog of lager aan de hemel staat. Extra mooi meegenomen: dankzij de relatief eenvoudige constructie is een uitvalscherm een relatief voordelige oplossing.

Onze hardlopers

Ritsscreen met elektrische bediening

Windvast Veel kleurkeuzes Elektrisch bediend
van 299
Voor
284

Zonnescherm 500×300

Gestreept doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met somfy motor (aanpasbaar)
van 1650
Voor
1568

Screen antraciet/grijs-zwart

Op maat gemaakt Elektrische bediening mogelijk Voordelige keuze
van 152
Voor
144

Screen met Solar motor

Ritsscreen Witte omkasting en doek (aanpasbaar) Duurzame motor die werkt op zonne-energie
van 640
Voor
576

Zonnescherm grijs gestreept

Grijs zonneschermdoek met strepen in het antraciet, zwart of crèmewit. Met windsensor (aanpasbaar) Op maat gemaakt
van 1100
Voor
1045

Zonnescherm elektrisch met afstandsbediening

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
van 1220
Voor
1159

Rolluiken

Een rolluik noemen we geen buitenzonwering, maar is wel een oplossing om zonlicht volledig buiten te houden. De lamellen doen echter meer dan binnenkomende warmte reduceren. Zo verminderen ze ook kou en geluidsoverlast. Daarnaast zijn ze een vijand van inbrekers, want ze maken het een stuk lastiger om in te breken. Bijzonder aan onze rolluiken is de geringe omvang van de rolluikkast. Door het speciale, elegante design van de lamellen is de kast namelijk de kleinste van Nederland. En doordat onze geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers, opent en sluit het rolluik extra stil en gaat hij extra lang mee.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Wat kost zonwering?

Bij De Zonweringfabriek vind je A-kwaliteit buitenzonwering tegen een prijs die een stuk lager ligt dan je gewend bent. Het grote voordeel van producten uit onze eigen fabriek, die je zelf monteert. Hoeveel de goedkope zonwering precies kost, hangt maar net af van wat je zoekt. Zo speelt het soort en de omvang een rol: een uitvalscherm is in de meeste gevallen voordeliger dan een terrasscherm. De omvang van de zonwering en de grootte van het doek spelen namelijk ook een rol. Daarnaast zijn er tal van toepassingen waaruit je kunt kiezen. Wil je met de hand bedienen of ga je voor meer comfort met elektrische zonwering of smart bediening met automatische zonwering? Schaduw met een klik op de knop of zelfs automatisch. Al dit soort keuzes spelen mee in de uiteindelijke prijs.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Zonwering op maat

Het mooie aan de goedkope zonwering van De Zonweringfabriek? Ze sluiten altijd aan bij jouw smaak en zijn er voor bijna elke woning. Je kunt je keuze maken in deze webshop, maar je kunt ze ook op maat samenstellen. Je kiest uit tal van van verschillende kleuren, afmetingen, aandrijvingen en bedieningsmogelijkheden. Je bepaalt zelfs hoe je ze bevestigd wilt zien. Om het je extra makkelijk te maken, zie je in de preview hoe jouw gekozen buitenzonwering er in het echt komt uit te zien. Wanneer je jouw perfecte zonwering hebt samengesteld, gaan we direct voor je aan de slag in onze eigen fabriek. Vervolgens kun je de zonwering monteren aan de hand van onze handige interactieve instructievideo’s.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Jouw buitenzonwering zelf samenstellen?

Zonneschermen

Direct samenstellen

Vanaf 1000,-

Rolluik

Direct samenstellen

Vanaf 61,-

Screens

Direct samenstellen

Vanaf 108,-

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Bediening De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022