Automatische zonwering

Maak het jezelf extra gemakkelijk met automatische zonwering. Deze zonwering wordt namelijk gestuurd door een elektrische motor en zorgt er in combinatie met slimme producten voor dat je nauwelijks zelf in actie hoeft te komen. Zo profiteer je van maximaal comfort. Oftewel: open en sluit je zonwering met één druk op de knop, via je smartphone of laat het zelfs volledig automatisch gebeuren. Ultiem comfort. Een aangename beschutting of verkoeling waar je ook nog eens nauwelijks wat voor hoeft te doen. Dat is namelijk de kracht van automatische zonwering.

Spin & Win! Profiteer van hoge kortingen en een gratis smart home upgrade! Wees er snel bij, de actie loopt nog tot 9 oktober.

Klanten geven ons een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

  • Klanten geven ons een 9,6

  • Nederlandse fabriek van 5000m2

  • Uitstekende klantenservice

Voordelen automatische zonwering

Geen moeite
Je hoeft niet aan de slag met een band of slinger. Nee, de techniek doet al het werk voor je. Afhankelijk van het type automatische zonwering hoef je het alleen maar te bedienen via een wandzender of een afstandsbediening of hoef je zelfs helemaal geen moeite te doen.

Bescherming van je product

Buitenzonwering Bediening Afstandsbediening Zonwering

Automatische zonwering besturing

Automatische zonwering zijn op tal van verschillende manieren bestuurbaar. Bij De Zonweringfabriek begint namelijk de keuze tussen motoren van Somfy en ons eigen merk.

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Stel gemakkelijk jouw automatische zonwering samen:

Zonnescherm

vanaf 1000,-
Direct naar de configurator

Screens

Vanaf 108,-
Direct naar de configurator

Rolluiken

Vanaf 61,-
Direct naar de configurator

Producten van Zonweringfabriek

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren ook met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Automatische zonwering met windsensor

Onze eigen windsensor bevestig je in de voorlijst van het zonnescherm. Vervolgens doet hij het werk voor je. De sensor meet echter de windkracht vanuit meerdere richtingen en stuurt op basis daarvan de motor aan. Bij te veel wind klapt het terrasscherm zo ook automatisch in. Ideaal wanneer je even niet thuis bent en het weer slaat plotseling om.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Antraciet De Zonweringfabriek

Automatische zonwering prijzen

De prijs van de automatische zonwering hangt samen met meerdere factoren.  Zoals het type zonwering, afmeting en vooral ook met hoeveel comfort je zoekt. Bedien je de zonwering via een wandschakelaar? Dan ben je het voordeligste uit. Bij elke extra opties neemt de prijs toe. Hoe meer je de techniek het werk voor je laat doen hoe meer comfort, maar ook hoe hoger het eindbedrag.

Bij De Zonweringfabriek weet je echter altijd zeker dat je de scherpste prijs voor de beste kwaliteit betaalt. Alle zonweringen komen namelijk uit onze eigen fabriek.

Buitenzonwering Rolluiken Zonwering Antraciet De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken

Inspiratie nodig?

Download ons inspiratiemagazine en ontdek alle zonwering trends voor jouw huis!