Elektrische zonwering buiten

Met elektrische zonwering voor buiten maak je het jezelf wel erg makkelijk. Beschutting met een druk op de knop. Dankzij elektrische bediening is het niet nodig om elke zonwering of elk rolluik handmatig in of uit te rollen. Ideaal wanneer je meerdere ruimtes tegelijkertijd wilt beschutten. En zelfs binnen de categorie elektrische zonwering voor buiten heb je tal van extra mogelijkheden om het jezelf nog gemakkelijker te maken. Haal het meeste uit je zonwering dankzij de doordachte technologie van een Somfy-motor of een motor van De Zonwering Fabriek.

A-kwaliteit elektrische zonwering

Ritsscreen met elektrische bediening

Windvast Veel kleurkeuzes Elektrisch bediend
Voor
258,-

Zonnescherm elektrisch

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Voor
1100,-

Elektrische zonwering bediening

Optie 1: motor met schakelaar
Een motor met schakelaar is van alle mogelijkheden binnen elektrische bediening de voordeligste optie. Net iets hoger qua prijs dan handbediening met een band, maar het werkt wel een stuk eenvoudiger. Via de wandschakelaar heb je met een druk op de knop beschutting tegen de zon of rol je de zonwering in.

Optie 2: motor met afstandsbediening
Een motor met afstandbediening biedt nog meer comfort. Daarmee bedien je meerdere zonweringen en rolluiken met een druk op de knop vanuit je luie stoel of zelfs uit bed. Met een net iets duurdere motor is het ook mogelijk om de zonwering te bedienen via een app op je smartphone of tablet. Dan heb je je afstandsbediening altijd bij de hand.

Wat kost elektrische zonwering?

Wat elektrische zonwering kost, is afhankelijk van meerdere factoren. In de eerste plaats natuurlijk de soort en afmeting. Zo is de prijs van een screen lager dan die van een ritsscreen en van een terrasscherm. Verder hangt de hoogte af van de bedieningsopties. Zoals gezegd, is van alle elektrische bedieningsmogelijkheden bediening via een wandschakelaar het voordeligste. Bij bediening via een afstandsbediening heb je ook de keuze tussen meerdere opties: bijvoorbeeld het aantal kanalen van de afstandsbediening (voor 1 product of wel 15 verschillende producten) of een smartoplossing. Of wil je de zonwering of het rolluik laten uitvoeren met een detectorsysteem zoals een wind-zon automaat of een obstakeldetectie? Over het algemeen geldt: hoe meer comfort hoe hoe hoger de prijs. Kortom, je kunt het zo goedkoop of zo prijzig maken als je zelf wilt.

Elektrische Zonwering Tegen De Scherpste Prijzen (3)

Elektrische zonwering op maat

Bij de Zonwering Fabriek koop je elektrische zonwering op maat. In onze configurator stel je hem namelijk stap voor stap samen naar eigen behoefte. Zo kies je uit het soort, de afmetingen en de kleur en zie je direct hoe jouw keuze er in een echte situatie komt uit te zien. Ook heb je de vrije keuze uit jouw gewenste bediening van je elektrische zonwering. Houd er wel rekening mee dat per type zonwering en rolluik minimale en maximale afmetingen gelden. Zo geldt voor rolluiken een maximale breedte van 3800 millimeter. Maar zijn er voor grotere oppervlaktes wel andere mogelijkheden zoals screens of een terrasscherm.

Elektrische Zonwering Tegen De Scherpste Prijzen (3)

Direct aan de slag?

Zonnescherm samenstellen

Direct naar de configurator

Vanaf €1000

Screens samenstellen

Direct naar de configurator

Vanaf €108

Rolluiken samenstellen

Direct naar de configurator

Vanaf €61

Copyright Zonwering Fabriek 2021