Zonnescherm aanbieding | De Zonweringfabriek

Zonnescherm aanbieding

Een goedkoop zonnescherm kopen? Bij De Zonweringfabriek stel je je knikarmscherm op maat samen. Daardoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Maar je vindt op onze website ook regelmatig een scherpe zonnescherm aanbieding. Extra voordelige tarieven voor de hoge kwaliteit die je van ons bent gewend.

Zonneschermen die we op voorraad hebben, direct leverbaar:

Voorraadmodel: Solar zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Elektrische bediening met motor op zonne-energie Uniek in Nederland: Duurzaam zonnescherm met 3 jaar garantie
van 2104
Voor
1683

Uitverkocht – Voorraadmodel: Zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
van 1620
Voor
1458

Uitverkocht – Voorraadmodel: Zonnescherm antraciet grijs gestreept 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
van 1620
Voor
1458

Onze voordelen

Onze zonneschermen komen uit eigen De Zonweringfabriek. Dat biedt meerdere voordelen. Zo fabriceren we voordeliger: we hebben de kosten immers in eigen hand, en controleren we vanaf de eerste rang de kwaliteit. Bovendien bepalen we volledig zelf de levertijden, waardoor we een stuk sneller kunnen leveren dan andere partijen. Het voordeel van de volledige controle behouden. Met een zonnescherm aanbieding profiteer je namelijk van al deze voordelen en ook nog eens extra van de actie.

Andere voordelen:

  • Hoge kwaliteit polyester- of acryldoek
  • Op maat gemaakt, dus altijd passend
  • Keuze uit de meest populaire kleuren (afhankelijk van de aanbieding)
  • Te combineren met automatisering (zoals een windsensor of afstandsbediening)
Zonwering Aanbieding Scherp Geprijste Zonneschermen Van De Zonwering Fabriek

De zonnescherm aanbieding van het moment

Bij De Zonweringfabriek vind je regelmatig scherpe zonnescherm aanbiedingen. Meestal gaat het ook om slimme combinaties. Combineer je terrasscherm of uitvalscherm bijvoorbeeld met een afstandsbediening. Comfortabel bedienen vanuit je luie stoel. Of plaats een windsensor in de voorlijst van je zonnescherm, zodat deze automatisch inklapt bij te veel wind.

Inmeten Zonwering Kosten, ZF/ Aanbiedingen Scherp Geprijste Zonneschermen Van De Zonwering Fabriek

Onze zonneschermen

Knikarmscherm / terrasscherm

De sfeervolle oplossing voor je terras of veranda. Een terrasscherm biedt ultiem comfort voor buiten. Een heerlijke verkoeling tijdens warme voorjaars- of zomerdagen. Dankzij het grote formaat van het doek en de lengte van de armen creëer je schaduw over een groot oppervlak. Namelijk over het hele terras.

Uitvalscherm

Uitvalschermen zijn ideale beschutters voor binnen. Door hun flexibele armen pas je ze gemakkelijk aan aan elke stand van de zon: hoog aan de hemel of ondergaand. En dankzij hun compacte omvang passen ze nagenoeg aan elke zijde en op elk type woning. Van bungalow, rijtjeshuis tot appartement.

Liever volledig zelf bepalen?

In onze configurator stel je stap voor stap je ideale zonnescherm samen. Dan profiteer je niet van de aanbieding, maar heb je wel de volledige keuze. Zo kun je in plaats van je zonnescherm ook gaan voor screens of rolluiken. Maar zelfs als we het bij zonneschermen houden: kies uit tal van verschillende kleuren, formaten en extra opties. En wil je comfortabel elektrisch bedienen of is handmatig voor jou de beste optie. Met onze configurator profiteer je weliswaar niet van de allerscherpste aanbieding, maar nog steeds van de allerscherpste tarieven.

Zonwering Aanbiedingen Scherp Geprijste Zonneschermen Van De Zonwering Fabriek
Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022