Rolluik bandopwinder

Ben jij op zoek naar een bandopwinder voor jou rolluik. Dan zit je goed! De Zonweringfabriek heeft verschillende bandopwinders. Met een rolluik bandopwinder kan je het rolluik handmatig bedienen. Je kunt kiezen voor een bandopwinder voor binnen of buiten gebruik. De rolluik bandopwinder kan je los bestellen en niet samenstellen bij een rolluik. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten rolluik onderdelen. Hierbij kan je daarom ook denken aan rolluik motoren, rolluik band en rolluik schakelaars. Deze onderdelen zijn daarom ook eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze rolluik onderdelen.

 

Bandopwinder klein wit

Montage dwars op de muur Uitsluitend voor binnengebruik Openklapbaar
Voor
10,00

Bandopwinder groot wit

Montage dwars op de muur Uitsluitend voor binnengebruik Openklapbaar
Voor
20,00

Bandopwinder buiten

Montage dwars op de muur Voor buitengebruik Openklapbaar
bandopwinder buiten
Voor
20,00

Losse onderdelen voor mijn rolluik

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw rolluik? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw rolluik verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw rolluik of een losse stekker, muurschakelaar of afstandsbediening.

Bij De Zonweringfabriek vind je rolluik lamellen ook in meerdere kleuren. De kast is in de kleuren: antraciet, crème-wit, wit, grijs en zwart beschikbaar. Kies voor één geheel of ga juist voor een contrast.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken