Rolluik onderdelen

Ben jij op zoek naar onderdelen voor jouw rolluik? Dan zit je goed! Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten rolluik onderdelen. Hierbij kan je daarom ook denken aan rolluik motoren, rolluik omkasting en rolluik schakelaars. Deze onderdelen zijn daarom ook eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze rolluik onderdelen.

 

Somfy Oximo IO motor

Rolluikmotor van Somfy Met opstakeldetectie Koppelt met TaHoma Switch

174,99

Binnen 3 dagen bezorgd
Somfy Oximo motor

Brel Home HUB-03

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF solar motoren Koppel tot wel 30 motoren
179,00 116,35
Binnen 3 dagen bezorgd
brel home hub 03

Bespaar

€ 62,65

Brel Home HUB-02

Koppel je zonwering en rolluiken en bedien via de app Geschikt voor de ZF-motoren voor afstandbediening (incl. solar) Koppel tot wel 30 motoren
199,00 129,35
Binnen 3 dagen bezorgd
brel home hub 02

Bespaar

€ 69,65

Rolluik lamellen – los

Voor jou op maat gemaakt ZF-42 ALU of ALU-Plus Extra sterk

5,00

Binnen 4 weken bezorgd

ZF minizender 1-kanaal Bi-Directioneel (solar)

1 rolluik / screen of zonnescherm op zonne-energie Omhoog omlaag en stop functie Geleverd met batterij en wandhouder

45,00

Binnen 3 dagen bezorgd

ZF afstandsbediening 1-kanaals Bi-directioneel (solar)

1 rolluik/screen of zonnescherm per afstandbediening Geleverd met batterij en wandhouder Let op; deze afstandsbediening kan alleen onze solarmotor aansturen

40,00

Binnen 3 dagen bezorgd

ZF afstandsbediening 15-kanaals Bi-directioneel (solar)

15 verschillende rolluiken/ screens Let op; deze afstandsbediening kan alleen onze solar motor aansturen Geleverd met batterij en wandhouder

57,50

Binnen 3 dagen bezorgd

Los rolluikpantser

Perfect op maat gemaakt ZF-42 ALU of ALU plus Extra sterk

90,00

Binnen 4 weken bezorgd

Zonnepaneel los

Geschikt voor ZF Solar Motor Geschikt voor zowel rolluiken als screens

79,00

Binnen 3 dagen bezorgd

Rolluik geleider FHTF-12 (53×34 mm)

Gecoat aluminium Standaard uitgevoerd met borstels Geleider met 12mm uitvulling

24,79

Binnen 3 dagen bezorgd

Rolluik geleider FHTF-20 (53×42 mm)

Gecoat aluminium Standaard uitgevoerd met borstels Geleider met 20mm uitvulling

28,93

Binnen 3 dagen bezorgd

Rolluik kappenset 137

Gecoat aluminium Tot op de millimeter te bestellen Geschikt voor een rolluik van Degalux

30,00

Binnen 3 dagen bezorgd

Alle onderdelen voor jouw rolluik

Heb je het rolluik onderdeel waarnaar je naar zoekt gevonden? We hebben een groot assortiment aan rolluik onderdelen. We maken ook alle rolluiken op maat. Kortom, lees hieronder meer informatie over de losse rolluik onderdelen:

Rolluikmotoren

Ben je op zoek naar een rolluikmotor? De Zonweringfabriek heeft verschillende soorten motoren voor jouw rolluik. Dat wil zeggen dat er motoren zijn van Somfy en van De Zonweringfabriek. Somfy is een bekende fabrikant van motoren voor rolluiken. Daarentegen is de prijs van een rolluikmotor bij de Zonweringfabriek aanzienlijk lager. We leggen in onze blog ‘Welke motor voor rolluiken past bij mij?’ de verschillen uit.

Rolluik afstandsbediening

Ben je op zoek naar een afstandsbediening voor jouw rolluik? De Zonweringfabriek heeft verschillende rolluik afstandsbedieningen. Met een afstandsbediening kun je jouw rolluik openen en sluiten met een afstand tot 100 meter. Er is keuze uit een afstandsbediening voor rolluiken van Somfy of een afstandsbediening van de Zonweringfabriek. De keuze die je maakt, hangt af van de keuze van jouw rolluikmotor. Binnen de rolluik afstandsbediening is er echter ook keuze tussen één kanaal of meerdere kanalen. Met een afstandsbediening voor rolluiken die geschikt is voor meerdere kanalen, kun je bovendien meerdere rolluiken met één druk op de knop bedienen.

Rolluik bandopwinder

Ben je op zoek naar een bandopwinder voor jouw rolluik? De Zonweringfabriek heeft namelijk verschillende rolluik bandopwinders. Door middel van een rolluik bandopwinder kun je jouw rolluik handmatig bedienen. Je kunt kiezen voor een bandopwinder voor binnen gebruik of een bandopwinder voor buitengebruik. De rolluik bandopwinder is alleen los te bestellen en kan niet worden samengesteld bij een rolluik.

Rolluik bedrading

Ben je op zoek naar bekabeling voor jouw rolluik? De Zonweringfabriek heeft namelijk diverse bedradingen voor rolluiken. Bekijk onze motorkabels van Somfy. Deze bekabeling is drie aderig en vier aderig verkrijgbaar. We hebben de motorkabels van 3 meter, 5 meter en 10 meter.

Rolluiken op zonne-energie

Rolluik band

Ben je op zoek naar een rolluikband? De Zonweringfabriek heeft namelijk verschillende banden voor jouw rolluik. Zo hebben we een optrekband of banddoorvoer set. Is jouw rolluik nog in goede staat? Dan is de rolluik band ideaal om los te bestellen.

Rolluik bandgeleider

Ben je op zoek naar een bandgeleider voor jouw rolluik omdat de lamellen niet meer soepel rollen? Door middel van de rolluik bandgeleider te vervangen werkt jouw rolluik weer als nieuw. Bij de Zonweringfabriek hebben we echter een kunststof bandgeleider met wiel. Bovendien is deze bandgeleider geschikt voor rolluiken met binnen bediening.

Rolluikveren

Ben je op zoek naar rolluikveren? Rolluikveren worden ook wel ophangveren genoemd. Rolluik- of ophangveren zorgen er namelijk voor dat het pantser van jouw rolluik veilig en stevig aan de as vast zit. Hierdoor blijven de lamellen onbeschadigd. De Zonweringfabriek heeft standaard rolluikveren of anti-optilveren. Als je jouw rolluik bij de Zonweringfabriek samenstelt, krijg je hierbij standaard anti-optilveren. Bovendien zorgen de anti-optilveren ervoor dat jouw rolluik inbraak werend is. Echter maken deze rolluikveren het bijna onmogelijk om het rolluik vanaf buiten op te tillen. De rolluikveren zijn tweedelig en driedelig verkrijgbaar. Tweedelig is ideaal voor kastmaten tot 150 mm. Grotere kastmaten hebben een driedelige rolluikveren nodig.

Rolluikgeleiders

Ben je op zoek naar een geleider voor jouw rolluik? De Zonweringfabriek heeft namelijk diverse rolluikgeleiders. Dankzij de verschillende afmetingen en vormen is er altijd een rolluikgeleider die bij jouw rolluik past. De aluminium rails van de rolluikgeleider zorgt ervoor dat het pantser stabiel en stevig is. De Zonweringfabriek heeft HTF geleiders en LHTF geleiders. Een HTF geleider is een platte geleider die wordt gebruikt bij montage op de muur of op het kozijn. De LHTF geleider met een hoek,  kan je echter gebruiken bij montage tussen de muren. De kap van het rolluik komt hierbij boven het kozijn.

Rolluik schakelaars

Ben je op zoek naar een schakelaar voor jouw rolluik? De Zonweringfabriek heeft ruime keuze uit rolluik schakelaars. Zo zijn er inbouw– en opbouwschakelaars of sleutelschakelaars . Al met al, bekijk de verschillende rolluikschakelaars en ontdek welke schakelaar het beste aansluit op jouw wensen.

Tijdschakelaar

Ben je op zoek naar een tijdschakelaar? Met een tijdschakelaar bestuur je namelijk jouw rolluik automatisch. Je bepaalt daarom ook zelf op welke tijd jouw rolluik naar beneden gaat en wanneer omhoog. Met de tijdschakelaar heb je overigens altijd controle over jouw rolluiken, ook wanneer je niet thuis bent. Bovendien als je een tijdschakelaar hebt voor jouw rolluiken kun je echter jouw rolluiken ook nog handmatig bedienen.

Inlooptrechter

Ben je op zoek naar een inlooptrechter? Een inlooptrechter plaats je tussen de kapsteunen van jouw rolluik. Hierdoor geleid de inlooptrechter de lamellen van de bak in de geleiders.

Rolluik wit met blauw

Eindstop op rolluik

Ben je op zoek naar een eindstop voor op jouw rolluik? Een eindstop voor op jouw rolluik sluit de rolluikgeleider af. Met de eindstop voorkom je dat dat jouw rolluik zakt. Overigens heeft De Zonweringfabriek kunststoffen eindstoppen voor jouw rolluik.

Arreteerkapje rolluik

Ben je op zoek naar een arreteerkapje voor jouw rolluik? Arreteerkapjes zorgen er namelijk voor dat de lamellen op de juiste positie blijven. Ook voorkomen de arreteerkapjes dat de lamellen gaan verschuiven. Kortom, bekijk de arreteerkapjes van De Zonweringfabriek.

Rolluik omkasting

Ben je op zoek naar rolluik omkasting? De rolluik omkasting beschermt de interne onderdelen van jouw rolluik. Daarbij is het ook belangrijk dat de rolluik omkasting goed aansluit op jouw rolluik en er mooi uitziet. Kortom, bekijk de rolluik omkasting van De Zonweringfabriek.

Rolluik lamellen

Ben je op zoek naar lamellen voor jouw rolluik? Lamellen bieden zonwering en privacy. De Zonweringfabriek heeft lamellen van A-kwaliteit tegen fabrieksprijzen. Lamellen bieden isolatie tegen warme, kou en geluid. Kortom, lees meer over onze lamellen op deze pagina over isolerende rolluiken.

Algemene voordelen van een rolluik

Rolluiken verduisteren de kamer volledig, beschermen tegen inbraak en bieden isolatie tegen warmte en kou. Daarnaast zijn de rolluiken eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Daarnaast hebben onze rolluiken nog een aantal extra voordelen zoals bescherming tegen inbraak en gemaakt van de beste producten.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: