Uitvalscherm onderdelen | De Zonweringfabriek

Uitvalscherm onderdelen

Onze uitvalschermen zijn erop gemaakt om jarenlang betrouwbaar te blijven werken. Toch kan het gebeuren dat een onderdeel naar verloop van tijd slijt. In onze webshop vind je echter alle onderdelen die je nodig hebt om je scherm nieuw leven in te blazen. Of kies de verschillende onderdelen die je nodig hebt om je nieuwe scherm samen te stellen.

Alle onderdelen voor je uitvalscherm

Van uitvalschermdoek in tal van kleuren tot buismotoren. En van handbediening via een slinger tot elektrische bediening via meerdere typen schakelaars en bedrading. In onze webshop vind je alle onderdelen. De meeste onderdelen vervang je gemakkelijk zelf. Onze zonneschermen bevatten uitsluitend kwaliteitsdoek van het Duitse merk Swela. En dat merk je ook. Doordat het doek hightech is verlijmd, rolt het strakker op en blijft het ook langer in topkwaliteit.

Uitvalscherm Onderdelen (2)

Een scherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is ook mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je echter schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Uitvalscherm onderdelen

Deze onderdelen zijn helaas nog niet direct in onze webshop te koop. Neem hiervoor direct contact met ons op.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, de zonnescherm-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon

Deze horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022