Antraciet zonnescherm | De Zonweringfabriek

Antraciet zonnescherm

Wil je zelf aan de slag met het monteren van een antraciet zonnescherm? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert antraciete zonneschermen zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Lees meer over onze zonneschermen, bestel direct en monteer jouw zonnescherm antraciet eenvoudig zelf voor zonwering in de tuin of op het terras!

Antraciet zonnescherm antraciet van De Zonweringfabriek

Zonneschermen creeëren schaduw in de tuin en op het terras. Ook bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler. Daarnaast zijn onze zonneschermen eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je het zonnescherm antraciet naar wens samenstellen in de online configurator of in onze showroom in Barneveld. Thuis kun je jouw zonnescherm antraciet eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

A-kwaliteit antraciet zonnescherm voor de laagste prijs

Zonnescherm met windsensor

Sluit automatisch bij harde wind Met afstandsbediening (aanpasbaar) 3 tot 6 meter breed
Voor
1295

Zonnescherm antraciet

Antraciet omkasting en doek Eventueel met windsensor Op maat gemaakt
Voor
1180

Maximale voordelen…

Zonneschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een zonnescherm antraciet privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat zonneschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft de woning koeler. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de zonneschermen antraciet van De Zonweringfabriek.

Standaard verlijmde doeken

De meeste antracieten zonneschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van gestikte doeken blijft het doek strakker hangen en blijft deze langer mooi doordat er geen verdikking is bij het oprollen.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben antracieten zonneschermen een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij het doek. Doordat de casette volledig gesloten is, heeft jouw antracieten zonnescherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft het doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette beschadigingen worden voorkomen.

…voor een minimale prijs

De zonneschermen van De Zonweringfabriek kunnen we zo goedkoop aanbieden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn zonnescherm monteren. De prijs van jouw antracieten zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor jouw zonnescherm antraciet mogelijk. Zo is er doekrek correctie en windbeveiliging. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht en blijft het doek langer mooi. Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor aan de voorkant van het knikarmscherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het knikarmscherm automatisch gesloten. Hierdoor verkom je beschadigingen en hoef je geen rekening te houden met het knikarmscherm als je weg gaat.

Kleurkeuze

Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen. Antraciet is de meest verkochte kleur zonnescherm. Daarom proberen wij altijd zo veel mogelijk zonneschermen antraciet op voorraad te hebben. Zo blijven onze levertijden scherp.

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek

Elektrisch antraciet zonnescherm

De zonneschermen antraciet kunnen met de hand, wandschakelaar of elektrisch bediend worden. In verhouding is een handmatig zonnescherm goedkoper dan een elektrisch zonnescherm. Daarentegen biedt een elektrisch zonnescherm meer comfort en gemak.

Buitenzonwering, Op Maat Gemaakte Zonnescherm 5 Meter Elektrisch Bediend (11)

Altijd op maat gemaakt

Onze antracieten zonneschermen worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs van het zonnescherm hoger, als deze groter wordt. Doordat de zonneschermen op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het zonnescherm antraciet aan de linker- of rechtkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten op het stroom.

Buitenzonwering Zonnescherm 5 meter, Op Maat Gemaakte Knikarmscherm Elektrisch Bediend (11)
Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022