Zonnescherm handmatig

Een handmatig zonnescherm biedt een aangename verkoeling tijdens de zonnige dagen, maar doet meer. Zo helpt een handmatige scherm de warmte buiten houden en is een hinderlijke schittering op het tv-scherm ook verleden tijd. Maar het zonnescherm, ook wel knikarmscherm of terrasscherm genoemd, biedt vooral een verkoelende schaduw buiten op het terras.

De Zonwering Fabriek verkoopt momenteel enkel elektrische zonneschermen. Deze kun je naar wens samenstellen in de configuratie. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, kunnen de prijzen aanzienlijk lager blijven. Zo profiteer je van het gemak van een elektrisch scherm tegen een scherpe prijs.

Handmatig zonnescherm kopen?

Op zoek naar een handbediend zonnescherm? Helaas heeft de Zonwering Fabriek alleen elektrische zonneschermen. Dankzij onze lage prijzen heb je een elektrische zonnescherm voor de prijs van een handbediend terrasscherm. Ben je op zoek naar een scherm omdat je deze niet kan aansluiten op het stroom? Het is ook mogelijk het zonnescherm aan te sluiten op een externe accu. We adviseren u graag!

De Beste scherm op maat Aanbieding (3)

Bekijk onze elektrische zonneschermen:

Zonnescherm elektrisch met afstandsbediening

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Voor

Zonnescherm met windsensor

Sluit automatisch bij harde wind Met afstandsbediening (aanpasbaar) 3 tot 6 meter breed
Voor

Zonnescherm 500×300

Gestreept doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met somfy motor (aanpasbaar)
Voor

Een Zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Hierbij kan je denken aan een buismotor voor jouw terrasscherm of een losse stekker, muurschakelaar of motor.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De zonwering fabriek heeft doeken van Swela. Bovendien, hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

De Beste scherm op maat Aanbieding (3)

Deze horen we vaker

Copyright De Zonweringfabriek 2021