Zonnescherm handmatig

Een handmatige zonnescherm biedt een aangename verkoeling tijdens de zonnige dagen, maar doet meer. Zo helpt een handmatige zonnescherm de warmte buiten houden en is een hinderlijke schittering op het tv-scherm ook verleden tijd. Maar het zonnescherm, ook wel knikarmscherm of terrasscherm genoemd, biedt vooral een verkoelende schaduw buiten op het terras.

De Zonwering Fabriek verkoopt momenteel enkel elektrische zonneschermen. Deze kun je naar wens samenstellen in de configuratie. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren, kunnen de prijzen aanzienlijk lager blijven. Zo profiteer je van het gemak van een elektrisch zonnescherm tegen een scherpe prijs.

Handmatig zonnescherm kopen?

Op zoek naar een handmatig zonnescherm? Helaas heeft de Zonwering Fabriek alleen elektrische zonneschermen. Dankzij onze lage prijzen heb je een elektrische zonnescherm voor de prijs van een handmatig zonnescherm. Ben je op zoek naar een handmatig zonnescherm omdat je deze niet kan aansluiten op het stroom? Het is ook mogelijk het zonnescherm aan te sluiten op een externe accu. We adviseren u graag!

De Beste Zonwering Aanbieding (3)

Bekijk onze elektrische zonneschermen:

Zonnescherm elektrisch

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Voor
1100,-

Zonnescherm met windsensor

Sluit automatisch bij harde wind Met afstandsbediening (aanpasbaar) 3 tot 6 meter breed
Voor
1230,-

Zonnescherm 500×300

Gestreept doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met somfy motor (aanpasbaar)
Voor
1400,-
Copyright Zonwering Fabriek 2021