Zonnescherm op maat | De Zonweringfabriek

Zonnescherm op maat

Op zoek naar een zonnescherm op maat? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert goedkope zonneschermen op maat zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Kortom, lees meer over onze zonneschermen, stel zelf samen en monteer jouw zonneschermen eenvoudig zelf voor schaduw in de tuin of op het terras!

Zonnescherm voor fabrieksprijzen

Zonneschermen creëren schaduw in de tuin en op jouw terras. Ook bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler. Daarnaast zijn onze zonneschermen eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je jouw zonneschermen online op maat samenstellen of langskomen in onze showroom in Barneveld. Om langs te komen kun je een afspraak maken met Daan.

Omdat wij jouw zonnescherm op maat in onze eigen fabriek produceren heb je een zonnescherm voor een nog scherpere prijs! Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Thuis kun je jouw zonnescherm eenvoudig zelf monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

A-kwaliteit zonnescherm op maat, rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Stel zelf samen:

Zonnescherm 300×250 met Somfy Sunea IO motor

Elektrische bediening De beste motor van Somfy A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
van 1390
Voor
1321

Zonnescherm 300×250 met ZF motor

Elektrische bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
van 1100
Voor
1045

Zonnescherm 300×250 met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
van 1220
Voor
1159

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Op maat gemaakt precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Maximale voordelen…

Zonneschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een terrasscherm privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat zonneschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft jouw woning koeler. Zonneschermen bieden ook comfort, op een zwoele zomeravond nog even nagenieten van de dag maakt het leven een stuk aangenamer. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de zonneschermen op maat van De Zonweringfabriek.

  • Hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit poedercoating die niet afbladdert (60MU)
  • Zelfhangend systeem voor foutloze montage

Standaard verlijmde doeken

De meeste zonneschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van verlijmde doeken heb je minder verdikking in het doek en dus minder doekwafeling bij het oprollen. Dit ziet er veel mooier uit omdat het doek veel strakker blijft.

Zonnescherm doeken van Swela

Deze zonneschermdoeken van Swela hebben niet voor niets twee awards gewonnen in 2020! Dit doordat ze hightech gesneden en verlijmt worden. Hierdoor is er nauwelijks last van wafeling in het doek.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben terrasschermen een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij uw doek. Doordat de casette van De Zonweringfabriek volledig gesloten is, heeft uw zonnescherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft uw doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette weersinvloeden en ongedierte minder invloed op het doek hebben.

…voor een minimale prijs

De zonneschermen van De Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren en geen montage aanbieden. Wel helpen we je met de montage door duidelijke instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn of haar zonnescherm monteren. De prijs van het zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor het zonnescherm mogelijk. Zo is er een motor van Somfy met doekrek correctie en een windbeveiliging in combinatie met de ZF Radio motor. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht, weersinvloeden in het doek treden dan minder snel op.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind. Jij bepaalt zelf voor welke opties je kiest bij jouw zonnescherm op maat.

Kleurkeuze

We hebben kleurkeuze uit de meest gevraagde kleuren van dit moment. Zo heb je een zonnescherm dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen. Lees in deze blog meer over de zonweringtrends van 2021. De meest verkochte kleur blijft het zonnescherm antraciet.

Zonnescherm met korte levertijden

Om ervoor te zorgen dat wij de zonneschermen zo snel mogelijk kunnen leveren, hebben wij – naast de zonneschermen op maat – ook voorraad zonneschermen. Deze voorraad zonneschermen hebben standaard afmetingen van 4,5, 5 en 5,5 meter. De voorraad zonneschermen worden namelijk standaard geleverd met een afstandsbediening. Je hoeft hierbij alleen de bedieningszijde te kiezen. Of je een zonnescherm van 4 meter, een zonnescherm van 5 meter, of een zonnescherm van 6 meter zoekt, de Zonweringfabriek heeft ook altijd een zonnescherm dat bij jou past.

Ben je op zoek naar een zonnescherm met snelle levering? Bekijk ons zonnescherm antraciet voor €1300.

Niet op maat, wel op voorraad:

Voorraadmodel: Solar zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Elektrische bediening met motor op zonne-energie Uniek in Nederland: Duurzaam zonnescherm met 3 jaar garantie
Voor
1683

Voorraadmodel: Zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
Voor
1458

Voorraadmodel: Zonnescherm antraciet grijs gestreept 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
Voor
1458

Wat kost een zonnescherm op maat?

Afhankelijk van het formaat

Doordat ze kleiner van formaat zijn, zijn uitvalschermen meestal gunstiger geprijsd dan terrasschermen. In het algemeen hangt de prijs van een zonnescherm samen met het formaat, doeksoort en de aandrijving en bediening.

Afhankelijk van de bediening

Ook zijn er meerdere mogelijkheden qua bediening. De Zonweringfabriek verkoopt alleen zonneschermen met elektrische bediening. Wil je nog een stap verder gaan, kies dan voor volledig automatisch en bediening via smarttechnologie. Kortom, de kosten van je zonnescherm heb je zelf in de hand.

Zonnescherm uit voorraad

Ben je op zoek naar een aanbieding voor jouw zonnescherm? Dan kun je kiezen voor onze voorraadmodellen. Deze zijn zeer scherpste geprijsd en direct leverbaar. De Zonweringfabriek heeft nooit aanbiedingen met korting. Doordat onze zonneschermen rechtstreeks uit de fabriek komen, geven wij altijd de scherpste prijzen.

Zonnescherm op maat kopen?

Begin eerst met inmeten van de kozijnen en denk na over welk type zonwering je zoekt. Je kunt jouw uitvalscherm of knikarmscherm samenstellen zoals jij het wilt. Kies uit afmetingen, kleuren, de manier waarop je het scherm wilt bevestigen en meer. Zo koop je niet zomaar een zonnescherm op maat, maar altijd het zonnescherm wat bij jou en jouw woning past. Kortom, een zonnescherm op maat kopen begint met de juiste voorbereiding om vervolgens stap voor stap je droomexemplaar samen te stellen.

Langskomen in de fabriek

Wil je hulp met het samenstellen van jouw zonnescherm op maat? Plan dan een afspraak met Daan van de Zonweringfabriek. Hij helpt je graag!

Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022