Zonwering bandopwinder

Ben jij op zoek naar bandopwinder voor jouw zonwering? Dan zit je goed! De Zonweringfabriek heeft bandopwinders voor alle zonwering. Echter kun je voor de handmatige bediening van zonwering de bandopwinders bij ons bestellen. Deze zijn verder verkrijgbaar in meerdere verschillende lengtes, breedtes en diktes. Hierdoor zijn er er ook voor jouw zonweringsysteem de juiste onderdelen te vinden zijn. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten zonwering onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonwering doeken, zonwering schakelaar etc. Bovendien zijn deze onderdelen daarom ook eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonwering onderdelen.

Bandopwinder klein wit

Montage dwars op de muur Uitsluitend voor binnengebruik Openklapbaar
Voor
10,00

Bandopwinder groot wit

Montage dwars op de muur Uitsluitend voor binnengebruik Openklapbaar
Voor
20,00

Bandopwinder buiten

Montage dwars op de muur Voor buitengebruik Openklapbaar
bandopwinder buiten
Voor
20,00

Losse onderdelen

Ben je op zoek naar losse onderdelen? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop zijn er namelijk alle losse onderdelen voor jouw product verkocht. Hierbij kan je denken aan een buismotor, een losse stekker, schakelaar of afstandsbediening.

Je kiest uit tal van van verschillende kleuren, afmetingen, aandrijvingen en ook bedieningsmogelijkheden. Je bepaalt zelfs ook hoe je ze bevestigd wilt zien. We hebben het jou ook extra makkelijk gemaakt. In de preview kan je namelijk precies zien hoe jouw gekozen zonwering er uit komt te zien.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonwering- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken