Somfy appbediening

Ben jij op zoek naar een slimme en handige manier om jouw Somfy zonwering te bedienen? Ontdek onze appbediening bij De Zonweringfabriek. Met onze beschikbare hubs wordt het beheren van jouw rolluiken een fluitje van een cent. Of je nu op zoek bent naar meer gemak, energie-efficiëntie of gewoon moderne technologie in huis wilt halen, onze rolluik appbediening biedt de perfecte oplossing. Bekijk hieronder de beschikbare hubs.

Somfy Tahoma Switch

Meerdere apparaten koppelen Lokale bediening met somfy afstandbediening mogelijk Geschikt voor zonwering met Somfy motoren
199,00 189,00
Binnen 3 dagen bezorgd

Bespaar

€ 10,00

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw rolluik? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw rolluik verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw rolluik of een losse stekker, muurschakelaar of afstandsbediening.

Bij De Zonweringfabriek vind je rolluik lamellen ook in meerdere kleuren. De kast is in de kleuren: antraciet, crème-wit, wit, grijs en zwart beschikbaar. Kies voor één geheel of ga juist voor een contrast.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas om jouw zonwering te bekijken    in de Plan een afspraak met Thomas, onze rolluikspecialist, om jouw rolluik samen te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: