Screens voor overkappingen of veranda | De Zonweringfabriek

Screens voor overkapping

Daan

Een overkapping of veranda maakt van de tuin een heerlijke plek om te zitten. In de zomer heb je overdag voldoende schaduw en ‘s avonds kun je genieten van de lange zomeravonden. Een screen is een erg mooie toevoeging aan de veranda. Bekijk de voordelen van screens bij jouw overkapping.

Voordelen van screens bij een overkapping

Screens bieden zonwering, belemmeren de inkijk naar binnen terwijl je wel naar buiten kunt kijken en hebben een strakke en moderne uitstraling. Daarbij bieden screens vele voordelen in combinatie met een overkapping. Bij De Zonweringfabriek stel je jouw screens zelf samen. Wij maken de screen op maat in onze fabriek. Doordat de screens rechtsstreeks uit de fabriek worden geleverd, profiteer jij van fabrieksprijzen. 

Verkoeling op zonnige dagen

Screens bieden verkoeling op zonnige dagen. Ook onder een overkapping kan de temperatuur in de zomer hoog oplopen. Zeker bij een overkapping met glas blijft de warmte hangen. Screens zorgen ervoor dat er geen zonlicht naar binnen schijnt waardoor de ruimte minder snel opwarmt.

Minder fel licht

Vind jij het heerlijk om buiten te werken? Een filmpje te kijken op jouw laptop of tablet? Of een boek te lezen? Dit kan in de zomer erg lastig zijn door de felle zon. Screens zorgen ervoor dat er geen fel zonlicht op jouw boek of beeldscherm schijnt.

Privacy

Ook bieden screens privacy. Bij screens kun je namelijk wel van binnen naar buiten kijken maar niet van buiten naar binnen. Zo kunnen bijvoorbeeld de buren niet onder de veranda kijken.

Koude wind

Aan het begin of eind van de zomer is het vaak uit de wind nog heerlijk weer. Op een beschutte plek kun je dan nog heerlijk van de zon genieten. Deze plek creëer je eenvoudig met screens.

Ritsscreens om beschadigingen te voorkomen

Wil jij een screen voor bij de overkapping? De Zonweringfabriek adviseert om voor een ritsscreen te kiezen. Bij een ritsscreen is het doek verbonden aan de zijgelijders. Hierdoor is de screen windvast.

Screens met motor op zonne-energie

De Zonweringfabriek heeft screens en ritsscreen met motor op zonne-energie. Deze screens zijn volledig duurzaam én zijn makkelijk te monteren. Bij de screens hoeft er geen bedrading naar binnen. Dit is een groot voordeel bij het monteren van de screen op een veranda. De screens op zonne-energie laden al op bij daglicht.

Wil je een screen die werkt op zonne-energie? Kies bij het samenstellen dan voor de Solar motor.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Rolluik vastgevroren

Blog
Rolluik Vastgevroren

Werkt zonwering op zonne-energie ook in de winter?

Blog
Solar Motor In De Winter

Besparen op de energie kosten

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2022