Oogwindwerk voor je buitenzonwering

Ben jij op zoek naar een nieuw oogwindwerk voor jouw zonwering of zoek je een onderdeel daarvan? Dan zit je goed! Een draaistang wordt onder andere ook wel een slingerstang genoemd. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten zonwering onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonwering doeken, zonwering bandopwinders etc. Bovendien zijn deze onderdelen daarom ook eenvoudig te bestellen en leveren we direct vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonwering onderdelen.

Oogwindwerk 1:3 uitvalscherm

Aluminium

31,99

Binnen 3 dagen bezorgd

Oogwindwerk 1:4 screen

Aluminium

45,00

Binnen 3 dagen bezorgd

Waarom wij de scherpste prijs hebben:

We verkopen uitsluitend zonwering voor buiten. Alle buitenzonwering kunt u naar wens zelf samenstellen. Afhankelijk van de grootte van het product en de extra opties wordt de prijs bepaald.

Geen montage

De Zonweringfabriek kan een zeer scherpe prijs geven doordat wij een eigen fabriek hebben en de goedkope zonwering leveren zonder montage. Met onze instructievideo’s kunt u de zonwering eenvoudig zelf monteren.

Direct uit de fabriek

Aan de hand van deze video’s kan iedereen zelf zonwering monteren. Doordat wij rechtstreeks vanuit de fabriek bij jouw thuis leveren, ben jij verzekerd van de scherpste prijs!

A-kwaliteit

Wij garanderen dat er geen partij is die deze kwaliteit levert voor onze prijzen. We werken uitsluitend met A-kwaliteit producten en hebben de productie in eigen hand waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, de zonwering-specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: