Zonnescherm bedrading | De Zonweringfabriek

Zonnescherm bedrading

Ben jij op zoek naar onderdelen voor bedrading van een elektrisch zonnescherm? Dan zit je goed! De Zonweringfabriek heeft bedradingen in verschillen maten en lengtes. De keuze uit bedrading bestaat echter uit een 3- of 4-aderig snoer. De lengte van een bedrading verschilt tussen de 3, 5 en 10 meter. Bovendien gaat de kabel van de muurschakelaar naar een stopcontact. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten zonnescherm onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonneschermdoekenbeschermkappen en muursteunen. Bovendien zijn deze onderdelen eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonnescherm motoren.

Onderdelen voor:
Filteren op:

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Kortste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw zonnescherm of een losse stekker, muurschakelaar of andere bedieningen.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De zonwering fabriek heeft doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022