Zonnescherm bedrading | De Zonweringfabriek

Zonnescherm bedrading

Ben jij op zoek naar onderdelen voor bedrading van een elektrisch zonnescherm? Dan zit je goed! De Zonweringfabriek heeft bedradingen in verschillen maten en lengtes. De keuze uit bedrading bestaat echter uit een 3- of 4-aderig snoer. De lengte van een bedrading verschilt tussen de 3, 5 en 10 meter. Bovendien gaat de kabel van de muurschakelaar naar een stopcontact. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten zonnescherm onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonneschermdoekenbeschermkappen en muursteunen. Bovendien zijn deze onderdelen eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonnescherm motoren.

Klanten geven ons een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

Uitstekende klantenservice

37% goedkoper doordat jij monteert

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#103550 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]
Onderdelen voor:
Filteren op:

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw zonnescherm of een losse stekker, muurschakelaar of andere bedieningen.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De zonwering fabriek heeft doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2023
Keurmerken