Zonnescherm bedrading

Ben jij op zoek naar onderdelen voor bedrading van een elektrisch zonnescherm? Dan zit je goed! De Zonweringfabriek heeft bedradingen in verschillen maten en lengtes. De keuze uit bedrading bestaat echter uit een 3- of 4-aderig snoer. De lengte van een bedrading verschilt tussen de 3, 5 en 10 meter. Bovendien gaat de kabel van de muurschakelaar naar een stopcontact. Bij De Zonweringfabriek heb je verder ook de keuze uit meerdere soorten zonnescherm onderdelen. Hierbij kan je denken aan zonneschermdoekenbeschermkappen en muursteunen. Bovendien zijn deze onderdelen eenvoudig te bestellen en worden direct geleverd vanuit onze fabriek. Kortom, bekijk hieronder deze zonnescherm motoren.

Somfy motorkabel wit VVF 3 aderig, lengte 10 meter

Geschikt voor 220 en 230 volt 3 aderig 10 meter

24,99

Binnen 3 dagen bezorgd

Somfy motorkabel wit VVF 4 aderig

Geschikt voor 220 en 230 volt 4 aderig

17,99

Binnen 3 dagen bezorgd

Losse onderdelen voor mijn zonnescherm

Ben je op zoek naar losse onderdelen voor jouw zonnescherm? Bekijk de onderdelen shop van De Zonweringfabriek.

In de onderdelen shop worden namelijk alle losse onderdelen voor jouw zonnescherm verkocht. Denk aan een buismotor voor jouw zonnescherm of een losse stekker, muurschakelaar of andere bedieningen.

Ben je op zoek naar zonneschermen doeken? De zonwering fabriek heeft doeken van Swela. Echter hebben de doeken van Swela niet voor niets twee keer een award gewonnen in 2020!

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: