Buitenzonwering op maat met zeer scherpe prijzen | De Zonweringfabriek

Buitenzonwering op maat

De Zonweringfabriek produceert buitenzonwering op maat. Onze buitenzonwering op maat kun je echter eenvoudig op maat zelf samenstellen. In deze ontwerptool ontwerp je eenvoudig je eigen buitenzonwering. Dat begint natuurlijk met het type: screen, ritsscreen, rolluik of zonnescherm. Kortom, klik op het product en je ziet direct hoe jouw maatwerk zonwering er uit komt te zien en tegen welke prijs je deze buitenzonwering kunt bestellen.

Buitenzonwering op maat gemaakt

We verkopen uitsluitend buitenzonwering op maat voor buiten. Alle buitenzonwering wordt op maat gemaakt. Afhankelijk van de grootte van het product en de extra opties wordt de prijs bepaald. De Zonweringfabriek kan een zeer scherpe prijs geven doordat wij een eigen fabriek hebben en de buitenzonwering  op maat leveren zonder montage. Met onze montagevideo’s kunt u de zonwering eenvoudig zelf monteren.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas om jouw zonwering te bekijken    in de fabriek

Zelf buitenzonwering op maat samenstellen:

Zonneschermen

Stel je zonnescherm samen

Vanaf 1000,-

Rolluik

Stel je rolluik samen

Vanaf 99,-

Screens

Stel je screen samen

Vanaf 108,-

Buitenzonwering op maat nodig voor aan het huis?

Onze buitenzonwering op maat is eenvoudig te monteren. Zo kun je zelf aan de slag met zonwering voor aan jouw huis. We bieden zeer scherpen prijzen. Dat kan doordat wij rechtstreeks vanuit onze fabriek kunnen leveren en geen montage aanbieden. We maken we de montage zo gemakkelijk mogelijk voor je met behulp van onze video instructies.

Buitenzonwering Bestellen Doe Je Bij De Zonwering Fabriek (1) Buitenzonwering

Soorten buitenzonwering op maat

Als het om soorten buitenzonwering op maat gaat kun je alle kanten op. Natuurlijk qua soorten. Neem verticale zonweringen zoals screens en ritsscreens, die met name het zonlicht buiten de woonkamer of slaapkamer houden. Deze soorten zijn strak langs het kozijn of de deur bevestigd. Terwijl horizontale zonweringen zoals knikarmschermen naar buiten ‘uitklappen’ en daardoor ook buiten beschutting bieden. Ook qua bedieningsmogelijkheden, aandrijving en werking bieden buitenzonweringen op maat tal van mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor bediening met de hand of maak het jezelf extra gemakkelijk met elektrische zonwering of automatische zonwering. Beschutting met één druk op de knop.

De Zonweringfabriek Klacht Melden Rolluik

Screens op maat

Het grote voordeel van screens is dat ze elegant zijn vormgegeven, maar ontzettend effectief zijn. Dat zit ‘m grotendeels in de samenstelling van het doek. Dit bestaat uit een glasvezelkern met een kunststof ommanteling, is licht, oersterk en UV-bestendig. Een uitgerold screen houdt zo de felle zon buiten en voorkomt bijvoorbeeld schitteringen op het tv-scherm, maar verduistert niet volledig. Het doek is zo samengesteld dat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken, maar je van binnen wel kunt zien wat er buiten allemaal gebeurt. Zo geniet je van voldoende privacy zonder dat je een opgesloten gevoel krijgt. Andere voordelen van screens: ze voorkomen dat het binnen snel warm wordt door te beschutten tegen de warmte van de zon. En ze beschermen de ramen tegen vuil en weersinvloeden.

Ritsscreen op maat

Een ritsscreen wordt ook wel zip screen genoemd. Deze buitenzonwering biedt alle voordelen die een standaard screen ook biedt, maar heeft daarnaast nog extra pluspunten. Het voordeel ten opzichte van een screen is dat een ritsscreen in alle weersomstandigheden volledige beschutting biedt. Terwijl er bij een screen altijd sprake is van twee kleine ‘lichtstroken’ aan de zijkanten. Bij winderig weer, kan het doek gaan wapperen, waardoor er nog meer licht naar binnen schijnt. Een ritsscreen is daarentegen op elke hoogte windvast. Het geheim schuilt in de combinatie van de ‘rits’ aan de zijkanten en een speciaal profiel in de geleiders. Doordat het doek bij een ritsscreen aan de zijkanten doorloopt, is het ook mogelijk om voor een volledig verduisterende optie te gaan.

Knikarmscherm op maat

Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm of zonnescherm, biedt een aangename verkoeling op het terras of de veranda. Op het moment waarop je daar behoefte aan hebt schuift de zonwering uit vanaf de gevel, waardoor je comfortabel buiten kunt zitten zonder last te hebben van de brandende zomerzon. Extra voordeel is dat knikarmschermen het warme zonlicht ook weghouden bij de ramen en deuren. Zo blijft het ook binnen een stuk koeler.

Uitvalscherm op maat

Een uitvalscherm is een mooie oplossing wanneer de zon vanuit één zijde naar binnen schijnt en het daardoor snel opwarmt. Uitvalschermen hebben namelijk een variabele uitvalshoek en nemen relatief weinig ruimte in. Daardoor zijn ze geschikt voor bijna elk type woning – van vrijstaande villa, rijtjeswoning tot appartement – en voor elke verdieping. Ze bieden bovendien beschutting in elke invalshoek van het zonlicht. Of de zon nu hoog of lager aan de hemel staat. Extra mooi meegenomen: dankzij de relatief eenvoudige constructie is een uitvalscherm een relatief voordelige oplossing.

Onze hardlopers

Ritsscreen met elektrische bediening

Windvast Veel kleurkeuzes Elektrisch bediend
Voor
299

Zonnescherm 500×300

Gestreept doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met somfy motor (aanpasbaar)
Voor
1650

Screen antraciet/grijs-zwart

Op maat gemaakt Elektrische bediening mogelijk Voordelige keuze
Voor
152

Screen met Solar motor

Ritsscreen Witte omkasting en doek (aanpasbaar) Duurzame motor die werkt op zonne-energie
Voor
640

Zonnescherm grijs gestreept

Grijs zonneschermdoek met strepen in het antraciet, zwart of crèmewit. Met windsensor (aanpasbaar) Op maat gemaakt
Voor
1100

Zonnescherm elektrisch met afstandsbediening

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
Voor
1220

Rolluiken op maat

Een rolluik noemen we geen buitenzonwering, maar is wel een oplossing om zonlicht volledig buiten te houden. De lamellen doen echter meer dan binnenkomende warmte reduceren. Zo verminderen ze ook kou en geluidsoverlast. Daarnaast zijn ze een vijand van inbrekers, want ze maken het een stuk lastiger om in te breken. Bijzonder aan onze rolluiken is de geringe omvang van de rolluikkast. Door het speciale, elegante design van de lamellen is de kast namelijk de kleinste van Nederland. En doordat onze geleiders borstels bevatten in plaats van rubbers, opent en sluit het rolluik extra stil en gaat hij extra lang mee.

Buitenzonwering Bestellen Doe Je Bij De Zonwering Fabriek (1) / goedkope zonwering

Wat kost zonwering op maat?

Bij De Zonweringfabriek vind je A-kwaliteit buitenzonwering op maat tegen een prijs die een stuk lager ligt dan je gewend bent. Het grote voordeel van producten uit onze eigen fabriek, die je zelf monteert. Hoeveel zonwering precies kost, hangt maar net af van wat je zoekt. Zo speelt het soort en de omvang een rol: een uitvalscherm is in de meeste gevallen voordeliger dan een terrasscherm. De omvang van de buitenzonwering op maat en de grootte van het doek spelen namelijk ook een rol. Daarnaast zijn er tal van toepassingen waaruit je kunt kiezen. Wil je met de hand bedienen of ga je voor meer comfort met een elektrische of smart bediening? Schaduw met een klik op de knop of zelfs automatisch. Al dit soort keuzes spelen mee in de uiteindelijke prijs.

Jouw buitenzonwering op maat maken?

Zonneschermen

Direct samenstellen

Vanaf 1000,-

Rolluik

Direct samenstellen

Vanaf 61,-

Screens

Direct samenstellen

Vanaf 108,-

Buitenzonwering Screens Ritsscreens antraciet

Vragen over onze buitenzonwering?

Copyright De Zonweringfabriek 2022