Zonwering voor dakkapel

Rolluik motor Verticale Zonwering op dakkapel

Ben je op zoek naar zonwering voor een dakkapel? Op een dakkapel kun je zowel screens als rolluiken plaatsen. Welk type je kiest, hangt af van jouw wensen. Eén ding is zeker: comfort verzekerd met onze A-kwaliteit zonwering voor zeer scherpe prijzen. We kunnen A-kwaliteit leveren doordat we de productie in eigen hand hebben. We gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit materialen en laten dit in elkaar zetten door echte specialisten. De zonwering wordt rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Daardoor ben jij verzekerd van de scherpste prijs!

Screens op dakkapel

Screens houden de zon buitenshuis. Hierdoor warmt de kamer minder snel op. Het belangrijkste verschil ten opzichte van rolluiken is dat screens niet volledig verduisteren.

Ook heeft een screen een doek in plaats van lamellen. Hierdoor kan je overdag altijd van binnen naar buiten kijken. Ideaal als de kamer bijvoorbeeld gebruikt wordt om thuis te werken. Dan profiteer je wel van de zonwering, maar krijg je geen opgesloten gevoel!

Wil je weten wat screens voor jouw dakkapel gaan kosten? Bekijk de pagina of stel zelf jouw rolluiken op maat samen.

Verticale Zonwering op zonne-energie3)

Rolluiken op dakkapel

Rolluiken verduisteren de kamer volledig. Hierdoor blijft de kamer de hele dag door volledig donker. Ideaal voor een slaapkamer om in de zomer niet vroeg wakker te worden van de zon.

Bovendien zijn rolluiken de meest effectieve zonwering. Doordat je niet door rolluiken heen kunt kijken kan dit een opgesloten gevoel geven. Wil je dit voorkomen? Dan zijn screens een betere oplossing.

Wil je weten wat rolluiken voor jouw dakkapel gaan kosten? Bekijk de pagina of stel zelf jouw rolluiken op maat samen. Lees onze blog voor meer informatie over rolluiken dakkapel.

Rolluik motor Verticale Zonwering op dakkapel

Persoonlijk advies

Wil je zonwering voor jouw dakkapel eerst in het echt zien? Dat kan! Maak eenvoudig een afspraak en kom langs in de fabriek.

We helpen je graag met het kiezen van de juiste zonwering en laten je direct zien hoe het allemaal werkt. Daarna kun je de zonwering eenvoudig bestellen en monteren! Tot snel.

Maak een afspraak

Langskomen in de fabriek? Maak een afspraak in de agenda van Daan.

Dit zeggen andere over De Zonweringfabriek:

Snel en goed verzorgd geleverd. Ik kreeg op mijn vraag hoe de motor moest worden ingeregeld snel en vakkundig antwoord.

Ben Spijker

Zeer tevreden met ons nwe rolluik, goede kwaliteit/prijs verhouding !

geeske Slokker

Super service en kwaliteit, voor echt leuke prijzen. Top team en top materiaal ik ben helemaal 200% tevreden Henk

Henk van den Brink

Goede kwaliteit rolluiken en snelle levering tegen een scherpe prijs. Zeer behulpzaam, bij vragen snel antwoord. TOP!

Jan Nijstad

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product. Als je vragen heb reageren ze snel. Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Paar weken geleden in contact gekomen met De Zonweringfabriek. Afspraak gemaakt, en een zonnewering geheel naar wens uitgezocht. Van begin tot eind ongelofelijk fijn geholpen door de mensen daar. Zowel product als service: kwaliteit met een hoofdletter K.

Maurice Knaap

Misschien vind je deze artikelen ook interessant

Welke soort zonwering past bij mij?

In deze blog vertellen we je alle voor- en nadelen van verschillende soorten zonwering, zodat jij een goede keuze kan maken!

Blog

Rolluiken slim maken

Onze huizen worden steeds ‘slimmer’, van een slimme thermostaat tot een slim alarmsysteem en slimme verlichting. Zo kun je ook jouw rolluiken slim maken. Maar wat betekent het ‘slim’ maken van je rolluiken eigenlijk?

Blog
zwarte rolluiken woning

Zijn rolluiken bestand tegen een storm?

Zijn rolluiken bestand tegen een storm? Lees verder om te ontdekken of rolluiken bestand zijn tegen een storm.

Blog
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: