Knikarmscherm op maat - Profiteer van korting tot wel 25% op jouw zonnescherm

Op zoek naar een knikarmscherm op maat? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert goedkope zonneschermen op maat zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Lees meer over onze knikarmschermen. Kortom, stel zelf samen en monteer jouw zonneschermen eenvoudig zelf voor schaduw in de tuin of op het terras!

Ben jij op tijd klaar voor de zomer? Profiteer nu van de Koningskorting! Ontvang tot wel 25% korting op jouw zonwering & rolluiken.

37% goedkoper doordat jij monteert

Rechtstreeks uit de fabriek

Klanten geven onze service een 9,6

Nederlandse fabriek van 5000m2

 • 37% goedkoper doordat jij monteert

 • Rechtstreeks uit de fabriek

 • Klanten geven onze service een 9,6

Knikarmscherm voor fabrieksprijs

Zonneschermen creëren schaduw in de tuin en op jouw terras. Ook bieden knikarmschermen zonwering en houden jouw woning koeler. Daarnaast zijn onze zonneschermen eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je jouw zonneschermen online op maat samenstellen of langskomen in onze showroom in Barneveld. Om langs te komen kun je een afspraak maken met Daan.

Omdat wij jouw knikarmscherm op maat in onze eigen fabriek produceren heb je een zonnescherm voor een nog scherpere prijs! Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om de bestelling af te halen. Thuis kun je jouw zonnescherm eenvoudig zelf monteren. Dit door middel van onze uitgebreide uitleg per video.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas om jouw zonwering te bekijken    in de fabriek.

afspraak showroom

A-kwaliteit knikarmscherm op maat, rechtstreeks uit de fabriek geleverd. Stel zelf samen:

Zonnescherm met Somfy Sunea IO motor

Elektrische bediening De beste motor van Somfy A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
1485 1.262,-
Binnen 3 weken bezorgd

Bespaar

€ 223.00

Zonnescherm 300×250 met ZF motor

Elektrische bediening Goedkoopste keuze A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
1186 1.008,-
Binnen 3 weken bezorgd

Bespaar

€ 178.00

Zonnescherm 300×250 met ZF Radio motor

Elektrische bediening Met afstandsbediening A-kwaliteit, op maat gemaakt in de fabriek
1325 1.126,-
Binnen 3 weken bezorgd

Bespaar

€ 199.00

Waarom een knikarmscherm van Zonweringfabriek?

 1. Direct samenstellen, in 6 stappen zoals jij hem wilt hebben
 2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
 3. Kortste levertijd van Nederland direct uit de fabriek in Barneveld
 4. Beste prijs-kwaliteit verhouding A-kwaliteit zonnescherm voor een scherpe prijs

Maximale voordelen…

Zonneschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een terrasscherm privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat zonneschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft jouw woning koeler. Zonneschermen bieden ook comfort, op een zwoele zomeravond nog even nagenieten van de dag maakt het leven een stuk aangenamer. Daarentegen naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de zonneschermen op maat van De Zonweringfabriek.

 • Hoogwaardig aluminium
 • Hoge kwaliteit poedercoating die niet afbladdert (60MU)
 • Zelf hangend systeem voor foutloze montage

Standaard verlijmde doeken

De meeste zonneschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van de Zonwering Fabriek standaard gebruik maken van verlijmde doeken heb je minder verdikking in het doek en dus minder doekwafeling bij het oprollen. Dit ziet er veel mooier uit omdat het doek veel strakker blijft.

Zonnescherm doeken van Swela

Deze zonneschermdoeken van Swela hebben niet voor niets twee awards gewonnen in 2020! Dit doordat ze hightech gesneden en verlijmt worden. Hierdoor is er nauwelijks last van wafeling in het doek.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben terrasschermen een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij uw doek. Doordat de casette van De Zonweringfabriek volledig gesloten is, heeft uw zonnescherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft uw doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette weersinvloeden en ongedierte minder invloed op het doek hebben.

…voor een minimale prijs

De zonneschermen van De Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren en geen montage aanbieden. Wel helpen we je met de montage door duidelijke instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn of haar zonnescherm monteren. Echter is de prijs van het zonnescherm is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor het zonnescherm mogelijk. Zo is er een motor van Somfy met doekrek correctie en een windbeveiliging in combinatie met de ZF Radio motor. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht, weersinvloeden in het doek treden dan minder snel op.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind. Jij bepaalt zelf voor welke opties je kiest bij jouw zonnescherm op maat.

Kleurkeuze

We hebben kleurkeuze uit de meest gevraagde kleuren van dit moment. Zo heb je een zonnescherm dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen. Lees in deze blog meer over de zonweringtrends van 2021. De meest verkochte kleur blijft het zonnescherm antraciet.

Knikarmscherm met korte levertijden

Om ervoor te zorgen dat wij de zonneschermen zo snel mogelijk kunnen leveren, hebben wij – naast de zonneschermen op maat – ook voorraad zonneschermen. Deze voorraad knikarmschermen hebben standaard afmetingen van 4,5, 5 en 5,5 meter. De voorraad zonneschermen worden standaard geleverd met een afstandsbediening. Je hoeft hierbij alleen de bedieningszijde te kiezen. Of je een zonnescherm van 4 meter, een zonnescherm van 5 meter, of een zonnescherm van 6 meter zoekt, de Zonwering Fabriek heeft altijd een zonnescherm dat bij jou past.

Ben je op zoek naar een zonnescherm met snelle levering? Bekijk ons zonnescherm antraciet voor €1300.

Heftruck Fabriek Bezorging

Wat kost een knikarmscherm op maat?

Afhankelijk van het formaat

Doordat ze kleiner van formaat zijn, zijn uitvalschermen meestal gunstiger geprijsd dan terrasschermen. In het algemeen hangt de prijs van een zonnescherm samen met het formaat, doeksoort en de aandrijving en bediening.

Afhankelijk van de bediening

Ook zijn er meerdere mogelijkheden qua bediening. De Zonweringfabriek verkoopt alleen zonneschermen met elektrische bediening. Wil je nog een stap verder gaan, kies dan voor volledig automatisch en bediening via smarttechnologie. Kortom, de kosten van je zonnescherm heb je zelf in de hand.

Zonnescherm uit voorraad

Ben je op zoek naar een aanbieding voor jouw zonnescherm? Dan kun je kiezen voor onze voorraadmodellen. Deze zijn zeer scherpste geprijsd en direct leverbaar. De Zonweringfabriek heeft nooit aanbiedingen met korting. Doordat onze zonneschermen rechtstreeks uit de fabriek komen, geven wij altijd de scherpste prijzen.

Knikarmscherm op maat kopen?

Begin eerst met inmeten van de kozijnen en denk na over welk type zonwering je zoekt. Je kunt jouw uitvalscherm of knikarmscherm samenstellen zoals jij het wilt. Kies uit afmetingen, kleuren, de manier waarop je het scherm wilt bevestigen en meer. Zo koop je niet zomaar een zonnescherm op maat, maar altijd het zonnescherm wat bij jou en jouw woning past. Kortom, een zonnescherm op maat kopen begint met de juiste voorbereiding om vervolgens stap voor stap je droomexemplaar samen te stellen.

Langskomen in de fabriek

Wil je hulp met het samenstellen van jouw zonnescherm op maat? Plan dan een afspraak met Daan van De Zonweringfabriek. Hij helpt je graag!

Deze krijgen we vaker binnen

Ga jij ook voor een knikarmscherm?

Profiteer van alle voordelen van een knikarmscherm zoals schaduw in de tuin, een koelere woning en geen parasol voet in de tuin om te genieten van de zomer.

 1. Zelf samenstellen in 6 stappen
 2. Op maat gemaakt en geleverd vanuit onze fabriek
 3. Eenvoudige montage met onze montagevideo’s
Copyright De Zonweringfabriek 2024
Altijd veilig en vertrouwd: