Zonnescherm 6 meter

Wil je een zonnescherm van 6 meter kopen? Dan zit je bij de Zonwering Fabriek goed. De Zonwering Fabriek produceert en levert zonneschermen van 6 meter zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Lees meer over onze zonneschermen, bestel direct en monteer jouw zonnescherm 6 meter eenvoudig zelf voor zonwering in de tuin of op het terras!

Zonnescherm 6 meter van de Zonwering Fabriek

Zonneschermen creeëren schaduw in de tuin en op het terras. Ook bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler. Daarnaast zijn onze zonneschermen eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je het zonnescherm 6 meter naar wens samenstellen in de online configurator of in onze showroom in Barneveld. Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om jouw bestelling af te halen. Thuis kun je jouw zonnescherm 6 meter eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

Goedendag, ik ben Daan. Kan ik je ergens mee helpen?

Daan

productspecialist

A-kwaliteit zonnescherm van 6 meter voor de laagste prijs

Zonnescherm 6 meter antraciet

Met Somfy motor Premiumdoek van Swela Inbouwschakelaar
Voor
1720,-

Zonnescherm 6 meter gestreept wit

Met windsensor Motor van de Zonwering Fabriek Wit antraciet gestreept doek (aanpasbaar)
Voor
1675,-

Zonnescherm 6 meter grijs

Met afstandsbediening Premiumdoek van Swela Uitgevoerd in stuurlak
Voor
1615,-

Direct uit voorraad leverbaar:

Zonnescherm Antraciet grijs gestreept

Beschikbaar in drie breedtes: 4.500mm | 5.000mm | 5.500mm Voorzien van ZF Motor geschikt voor afstandsbediening Binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd
Voor

Zonnescherm Antraciet

Beschikbaar in drie breedtes: 4.500mm | 5.000mm | 5.500mm Voorzien van ZF Motor geschikt voor afstandsbediening Binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd
Voor1.300,-

Maximale voordelen…

Zonneschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een zonnescherm 6 meter privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat zonneschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft de woning koeler. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de zonneschermen 6 meter van de Zonwering Fabriek.

Standaard verlijmde doeken

De meeste 6 meter zonneschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van de Zonwering Fabriek standaard gebruik maken van gestikte doeken blijft het doek strakker hangen en blijft deze langer mooi doordat er geen verdikking is bij het oprollen.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben zonneschermen 6 meter een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij het doek. Doordat de casette volledig gesloten is, heeft jouw zonnescherm 6 meter niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft het doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette beschadigingen worden voorkomen.

…voor een minimale prijs

De zonneschermen van de Zonwering Fabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn zonnescherm monteren. De prijs van jouw zonnescherm 6 meter is afhankelijk van de extra opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor jouw zonnescherm 6 meter mogelijk. Zo is er doekrek correctie en windbeveiliging. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht en blijft het doek langer mooi. Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor aan de voorkant van het knikarmscherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het knikarmscherm automatisch gesloten. Hierdoor verkom je beschadigingen en hoef je geen rekening te houden met het zonnescherm 6 meter als je weg gaat.

Kleurkeuze

Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen. Antraciet is de meest verkochte kleur zonnescherm.

Waarom een zonnescherm 6 meter van de Zonwering Fabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek

Elektrisch zonnescherm 6 meter

De zonneschermen 6 meter kunnen met de hand, wandschakelaar of elektrisch bediend worden. In verhouding is een handmatig zonnescherm goedkoper dan een elektrisch zonnescherm. Daarentegen biedt een elektrisch zonnescherm meer comfort en gemak.

Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)

Altijd op maat gemaakt

Onze zonneschermen 6 meter worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Doordat de zonneschermen op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het zonnescherm 6 meter aan de linker- of rechterkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten op het stroom.

Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)

Jouw eigen zonnescherm 6 meter samenstellen?

Super handige website. Heb zonder problemen de perfecte rolluiken kunnen bestellen.

Familie de Haan

Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)

Deze krijgen we vaker binnen

Copyright Zonwering Fabriek 2021