Zonnescherm 5 meter | De Zonweringfabriek

Zonnescherm 5 meter

Wil je zelf aan de slag met het monteren van een zonnescherm van 5 meter? Dan zit je bij de Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert zonneschermen van 5 meter zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Kortom, lees meer over onze zonneschermen, bestel direct en monteer jouw zonnescherm 5 meter eenvoudig zelf voor zonwering in de tuin of op het terras!

Vanaf Januari 2022 verkopen we ook zonnescherm op zonne-energie. Een zonnescherm biedt aangename verkoeling in de tuin en in de woning. De Zonweringfabriek heeft als eerste fabrikant in Nederland een zonnescherm op solar. Een solar zonnescherm werkt dankzij een zonnepaneel aan de bovenzijde. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op.

Zonnescherm 5 meter van De Zonweringfabriek

Zonneschermen creeëren schaduw in de tuin en op het terras. Ook bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler. Daarnaast zijn onze zonneschermen eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je het zonnescherm naar wens samenstellen in de online configurator of in onze showroom in Barneveld. Thuis kun je jouw zonnescherm eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

A-kwaliteit zonnescherm van 5 meter voor de laagste prijs

Zonnescherm 500×300

Gestreept doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met somfy motor (aanpasbaar)
van 1650
Voor
1568

Zonnescherm 500×300 Antraciet

Antraciet doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met afstandsbediening
van 1620
Voor
1539

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor in de voorlijst van het zonnescherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het zonnescherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je schade aan je zonnescherm door te harde wind.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek

Direct uit voorraad leverbaar

Voorraadmodel: Solar zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Elektrische bediening met motor op zonne-energie Uniek in Nederland: Duurzaam zonnescherm met 3 jaar garantie
Voor
1683

Voorraadmodel: Zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
Voor
1458

Voorraadmodel: Zonnescherm antraciet grijs gestreept 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
Voor
1458

Maximale voordelen…

Zonneschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een zonnescherm 5 meter privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat zonneschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft de woning koeler. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de zonneschermen van De Zonweringfabriek.

Standaard verlijmde doeken

De meeste 5 meter zonneschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van gestikte doeken blijft het doek strakker hangen en blijft deze langer mooi doordat er geen verdikking is bij het oprollen.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben zonneschermen 5 meter een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij het doek. Doordat de casette volledig gesloten is, heeft jouw zonnescherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft het doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette beschadigingen worden voorkomen.

…voor een minimale prijs

De zonneschermen van De Zonweringfabriek kunnen we goedkoop aanbieden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn zonnescherm monteren. De prijs van jouw zonnescherm is afhankelijk van de extra opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor jouw zonnescherm 5 meter mogelijk. Zo is er doekrek correctie en windbeveiliging. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht en blijft het doek langer mooi. Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor aan de voorkant van het knikarmscherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het knikarmscherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je beschadigingen en hoef je geen rekening te houden met het zonnescherm 5 meter als je weg gaat.

Kleurkeuze

Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen. Antraciet is de meest verkochte kleur zonnescherm. Daarom proberen wij altijd zo veel mogelijk zonneschermen antraciet op voorraad te hebben. Zo blijven onze levertijden scherp.

Super service en kwaliteit, voor echt leuke prijzen.
Top team en top materiaal ik ben helemaal 200% tevreden

Henk

Henk van den Brink

Vorig jaar al een zonnescherm gekocht en super geholpen. Dit jaar wilde ik de windsensor instellen, en hierbij weer keurig geholpen!
Super mooi scherm, goede service en scherpe prijs.

Joke Vliegen

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

hallo heb een zonwering gekocht en ben zeer tevreden snelle levering een goed product.
Als je vragen heb reageren ze snel.
Ik zal de zonweringsfabriek zeek aanraden,daarom geef ik voor product en servies 5 sterren echt TOP

Marco Laterveer

Elektrisch zonnescherm 5 meter

De zonneschermen 5 meter kunnen met de hand, wandschakelaar of elektrisch bediend worden. In verhouding is een handmatig zonnescherm goedkoper dan een elektrisch zonnescherm. Daarentegen biedt een elektrisch zonnescherm meer comfort en gemak.

Buitenzonwering, Op Maat Gemaakte Zonnescherm 5 Meter Elektrisch Bediend (11)

Altijd op maat gemaakt

Onze zonneschermen 5 meter worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Doordat de zonneschermen op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het zonnescherm 5 meter aan de linker- of rechtkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten op het stroom.

Buitenzonwering Zonnescherm 5 meter, Op Maat Gemaakte Knikarmscherm Elektrisch Bediend (11)
Buitenzonwering Zonnescherm Knikarmschermen Balkon De Zonweringfabriek

Deze vragen horen we vaker:

Copyright De Zonweringfabriek 2022