Zonnescherm 500x300 kopen om zelf te monteren | De Zonweringfabriek

Zonnescherm 500×300

Wil je zelf aan de slag met het monteren van een zonnescherm van 500 bij 300 cm? Jouw zonnescherm wordt vanuit de productie rechtstreeks naar jouw woning geleverd en is in 6 stappen gemonteerd. Duizenden doe-het-zelvers gingen je voor. Stel zelf samen.

Zonnescherm 5 meter

Met een zonnescherm houd je het tijdens de warme zomer binnen een stuk koeler. Of maak je van elk terras een comfortabele plek om lekker te zitten. Vanaf Januari 2022 verkopen we ook zonnescherm op zonne-energie. Een zonnescherm op zonne-energie werkt dankzij een zonnepaneel aan de bovenzijde. Dankzij het zonnepaneel laadt de accu op.

Heb je voldoende informatie? Dan kun je jouw zonneschermen online naar wens samenstellen of langskomen in onze showroom in Barneveld. Omdat we je zonnescherm in onze eigen fabriek produceren heb je een zonnescherm voor een nog scherpere prijs!

Maak een afspraak

Plan een afspraak met Thomas, onze zonnescherm- specialist, om jouw zonwering te bekijken in de fabriek.

Zonneschermen 500×300, uit voorraad leverbaar:

Voorraadmodel: Solar zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Elektrische bediening met motor op zonne-energie Uniek in Nederland: Duurzaam zonnescherm met 3 jaar garantie
van 2104
Voor
1683

Uitverkocht – Voorraadmodel: Zonnescherm grijs 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
Zonnescherm Antraciet 31597 1024x276 Inmeten
van 1620
Voor
1458

Uitverkocht – Voorraadmodel: Zonnescherm antraciet grijs gestreept 5 meter

Snelle levering: 1 - 7 werkdagen Inclusief elektrische bediening met handzender Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met 3 jaar garantie
van 1620
Voor
1458

Een zonnescherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt. Zonneschermen creëren ook schaduw in de tuin en op jouw terras. Bovendien bieden zonneschermen zonwering en houden jouw woning koeler.

 

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levering in Nederland, direct uit de fabriek

Solar zonnescherm

Een zonneschermen op zonne-energie heeft rechts boven een zonnepaneel op de lijst zitten. Dit heeft drie belangrijke voordelen:

  1. Duurzaamheid
  2. Geen gaten naar binnen
  3. Zeer eenvoudige montage

Een solar zonnescherm bedien je op dezelfde manier, met een afstandsbediening. Het unieke aan dit zonnescherm is dat de motor werkt op zonne-energie. Op het scherm komt een accu met een zonnepaneel. De motor haalt stroom uit de accu, het zonnepaneel houdt de accu vol.

Het grote voordeel van een solar zonnescherm is de eenvoudige montage. Je hoeft niet naar binnen te boren voor stroom! Dit betekent dus ook dat je geen kabelgoten over de muur hebt. Het solar zonnescherm is exclusief verkrijgbaar bij De Zonweringfabriek.

Zonneschermdoek Knikarmen Knikarmschermen Zonnescherm

Stel je eigen zonnescherm 500×300 samen, rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd!

Solar zonnescherm 500×300 antraciet

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
2104

Zonnescherm 500×300 Antraciet

Antraciet doek (aanpasbaar) Plaatsing: aan de stenen muur Met afstandsbediening
Voor
1620

Solar zonnescherm 500×300 crème

Eenvoudig te monteren Met afstandsbediening Op maat gemaakt
Voor
2104

Maximale voordelen…

Zonneschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een zonnescherm 500×300 privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat zonneschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft de woning koeler. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de zonneschermen van De Zonweringfabriek.

Standaard verlijmde doeken

De meeste zonneschermen 500×300 hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de zonneschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van gestikte doeken blijft het doek strakker hangen en blijft deze langer mooi doordat er geen verdikking is bij het oprollen.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben zonneschermen 500×300 een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij het doek. Doordat de casette volledig gesloten is, heeft jouw zonnescherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft het doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette beschadigingen worden voorkomen.

…voor een minimale prijs

De zonneschermen van De Zonweringfabriek kunnen we goedkoop aanbieden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn zonnescherm monteren. De prijs van jouw zonnescherm is afhankelijk van de extra opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor jouw zonnescherm 500×300 mogelijk. Zo is er doekrek correctie en windbeveiliging. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht en blijft het doek langer mooi. Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor aan de voorkant van het knikarmscherm. Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het knikarmscherm automatisch gesloten. Hierdoor voorkom je beschadigingen en hoef je geen rekening te houden met het zonnescherm 500×300 als je weg gaat.

Kleurkeuze

Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen. Antraciet is de meest verkochte kleur zonnescherm. Daarom proberen wij altijd zo veel mogelijk zonneschermen antraciet op voorraad te hebben. Zo blijven onze levertijden scherp.

Antraciet zonnesscherm solar rolluiken antraciet rolluiken

Deze vragen horen we vaker:

Vorig jaar al een zonnescherm gekocht en super geholpen. Dit jaar wilde ik de windsensor instellen, en hierbij weer keurig geholpen!
Super mooi scherm, goede service en scherpe prijs.

Joke Vliegen

Vorige week zonnescherm ontvangen en zelf via duidelijke instructie filmpjes opgehangen. Zeer tevreden en perfecte service. De Zonweringfabriek is zeker een aanrader!

Sarah Kanat

Vorige week zaterdag bij de zonweringfabriek naar een zonnescherm gekeken, omdat wij een gangbare maat nodig hadden was deze direct leverbaar. Deze is donderdag tot in onze tuin geleverd door de transporteur. Vandaag (zaterdag) het zonnescherm zelf opgehangen en ik ben er ontzettend blij mee! Bedankt zonweringfabriek! 👍🏽

Ray Jonker

Wij hebben een zeer goede prijs-kwaliteit zonnescherm gekocht bij de Zonwering fabriek. Het monteren is goed te doen aan de hand van de instructie video’s. Enige klus ervaring en het juiste gereedschap is wel handig. Sowieso een tip is om de montage set er bij te bestellen en voor het doorvoergat een steenboor van >43cm lang te gebruiken (voor nieuwbouw). Afsluitend wil ik nog een pluim geven voor de uitstekende service vooraf bij het bestelproces en tijdens het installeren. Ik ben vrijdag na sluitingstijd nog teruggebeld om mij te helpen de afstandsbediening te koppelen aan het scherm. Anders had ik tot maandag ochtend moeten wachten. Klasse!

Marijn Trip

Wij zijn een tijd op zoek geweest naar een zonnescherm en een screen. Uiteindelijk bij de zonnewering fabriek terecht gekomen. Via internet zoiets kopen vind ik niet zo prettig, maar je kan ook in de showroom komen kijken. Dus dat hebben wij gedaan, daar aangekomen kom je eigenlijk in de fabriek terecht wat heel gaaf is om te zien dat het daar echt gemaakt wordt.
Gesprek gehad met de adviseur en we waren er al gauw uit dat we daar onze producten aan zouden schaffen, in de showroom alles klaar gezet online en deze naar onze mail gestuurd. Zij waren simpelweg de voordeligste.
Ze nemen ruim de tijd voor je en zijn niet opdringerig. Integendeel ze geven je alle tijd.
Wij hebben gekozen voor de Somfy motoren zodat deze ook met de app is te besturen.
Het installeren ging vrij simpel, een fout van mij zelf m.b.t. het chemisch anker werd totaal niet moeilijk over gedaan ze sturen gewoon direct kosteloos een complete nieuwe montage set.
Daarna het in leren van de Somfy motoren dat is wel iets lastiger kwam daar ook niet geheel uit. Contact opgenomen met de zonnewering fabriek en zij helpen je erdoor.

Al met al geen seconde spijt van onze aankoop bij de zonnewering fabriek!!!
Gewoon top Service !!!!!!!

René Taconis

Goede website met voldoende informatie m.b.t. je eventuele bestelling.
Maatvoering, kleur doek en cassette, alles is eenvoudig aan te klikken om je bestelling compleet te maken.
Levering duurt natuurlijk even want je product moet uiteraard door het fabricageproces heen. Mijn zonnescherm werd keurig op tijd geleverd (door een externe transporteur) inclusief een Fisher Fis V 300 T montage set, dus dat hoef je zelf ook al niet te regelen!. Prima verpakt verder. Gewoon service van top niveau tegen een prijs die ik niet ergens 1-2-3 lager vind. Met andere woorden, wil je een zonnescherm, koop dat gewoon hier, ga maar zitten googelen, beter (en goedkoper) dan dit gaat ‘m niet worden.
Bewerking d.d. 13-07-2021.
Het zonnescherm hangt nu enkele weken aan de gevel en ik heb spijt dat ik dat niet veel eerder heb gedaan. De woonkamer blijft een stuk koeler omdat de zon er niet meer op de ramen staat.
Het monteren moet je wel met een 3 á 4-tal mensen doen want het gewicht is behoorlijk. Als je goed uitmeet (lengtemaat en horizontaal) nauwkeurig boort en goed de draadeinden verankerd in de gevel kan er vrij weinig misgaan. De muurplaten bieden overigens ruime gaten/sleuven dus het steekt niet op een millimeter meer of minder.
Met andere woorden: een zeer tevreden gebruiker, en 5 star rating is terecht.

Marcel Smit

Copyright De Zonweringfabriek 2022