Knikarmscherm

Op zoek naar een knikarm zonnescherm? Dan zit je bij De Zonweringfabriek goed. De Zonweringfabriek produceert en levert goedkope knikarmscherm zónder montage. Hierdoor blijft de prijs zo laag mogelijk. Lees meer over onze knikarmscherm, bestel direct en monteer jouw knikarmscherm van hoogwaardig aluminium eenvoudig zelf voor zonwering in de tuin of op het terras!

Knikarmschermen met fabrieksprijzen

Knikarmschermen creeëren schaduw in de tuin en op het terras. Ook bieden knikarmschermen zonwering en houden jouw woning koeler. Daarnaast zijn onze zonneschermen eenvoudig te monteren, onderhoudsvriendelijk én stijlvol. Heb je voldoende informatie? Dan kun je het knikarmscherm naar wens zelf samenstellen of langskomen in onze showroom in Barneveld.

Omdat wij jouw knikarmscherm in onze eigen fabriek produceren heeft u een zonnescherm voor een nog scherpere prijs! Om de prijs écht laag te houden, is het ook mogelijk om jouw bestelling af te halen. Thuis kun je jouw knikarmscherm eenvoudig monteren dankzij onze uitgebreide uitleg per video.

Maak een afspraak

Plan een afspraak om jouw zonwering te bekijken in de fabriek

A-kwaliteit knikarmscherm voor de laagste prijs

Zonnescherm met windsensor

Sluit automatisch bij harde wind Met afstandsbediening (aanpasbaar) 3 tot 6 meter breed
Voor

Zonnescherm elektrisch met afstandsbediening

3 tot 6 meter breed Grijs (aanpasbaar) Met afstandsbediening (aanpasbaar)
Voor

Zonnescherm antraciet

Antraciet omkasting en doek Eventueel met windsensor Op maat gemaakt
Voor

Zonnescherm grijs gestreept

Grijs zonneschermdoek met strepen in het antraciet, zwart of crèmewit. Met windsensor (aanpasbaar) Op maat gemaakt
Voor

Zonnescherm 400×300

Geselecteerde kleuren direct leverbaar Elektrische bedienbaar Veel gekozen afmeting
Voor

Een Knikarmscherm van De Zonweringfabriek?

A-kwaliteit zonwering, een stuk voordeliger dan je gewend bent. Kies de vorm, afmeting en kleur die je nodig hebt.

  1. Direct samenstellen precies zoals jij hem wilt hebben
  2. Eenvoudig te monteren met onze video-handleiding
  3. Snelste levertijd van Nederland, direct uit de fabriek in Barneveld

Maximale voordelen

Knikarmschermen bieden zonwering en comfort op het terras. Ook biedt een knikarmscherm privacy voor buren die vanaf boven in jouw tuin kunnen kijken. Doordat knikarmschermen de zon die normaal in de woning schijnt blokkeren, blijft de woning koeler. Naast deze algemene voordelen zijn er nog meer pluspunten voor de knikarmschermen van De Zonweringfabriek.

  • Hoogwaardig aluminium
  • Hoge kwaliteit poedercoating die niet afbladdert (60MU)
  • Zelfhangend systeem voor foutloze montage

Standaard Hightech verlijmde doeken

De meeste knikarmschermen hebben doeken die aan elkaar worden gestikt. Hierdoor is er een verdikking bij het oprollen waardoor doekwafeling ontstaat. Doordat de knikarmschermen van De Zonweringfabriek standaard gebruik maken van gestikte doeken blijft het doek strakker hangen en blijft deze langer mooi doordat er geen verdikking is bij het oprollen.

Deze doeken van Swela hebben niet voor niets twee awards gewonnen in 2020! Dit doordat ze hightech gesneden en verlijmt worden. Hierdoor is er nauwelijks last van wafeling in het doek.

Standaard een gesloten casette

Vaak hebben knikarmschermen een open casette. Hierdoor kan er gemakkelijk vocht en vuil bij het doek. Doordat de casette van De Zonweringfabriek volledig gesloten is, heeft jouw knikarmscherm niet alleen een strakkere uitstraling maar blijft het doek ook langer mooi. Dit komt omdat met een gesloten casette beschadigingen worden voorkomen.

 

voor een minimale prijs

De knikarmschermen van De Zonweringfabriek kunnen zo goedkoop worden aangeboden doordat je deze zelf moet monteren. Wij bieden dus geen montage aan. Wel helpen we met de montage door duidelijk instructievideo’s. Zo kan iedereen zelf zijn knikarmscherm monteren. De prijs van jouw knikarmscherm is afhankelijk van de afmetingen en de opties.

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er extra opties voor jouw knikarmscherm mogelijk. Zo is er doekrek correctie en windbeveiliging. Doekrek correctie zorgt ervoor dat het doek continu wordt strak getrokken. Hierdoor sluit de kast altijd perfect dicht en blijft het doek langer mooi. Windbeveiliging is mogelijk dankzij een sensor aan de voorkant van het knikarmscherm.

Als de sensor te hard heen en weer gaat, wordt het knikarmscherm automatisch gesloten. Hierdoor verkom je beschadigingen en hoef je geen rekening te houden met het knikarmscherm als je weg gaat.

Kleurkeuze

We hebben een groot aanbod aan kleurkeuze. Zo heb je een knikarmscherm dat perfect bij jouw woning past. Kleuren hebben geen invloed op de prijs van het zonnescherm. Wel kunnen de kleuren invloed hebben op de levertijd in het hoogseizoen.

Elektrisch knikarmscherm

De knikarmscherm kunnen met de hand, wandschakelaar of elektrisch bediend worden. In verhouding is een handmatig knikarmscherm goedkoper dan een elektrisch knikarmscherm. Daarentegen biedt een elektrisch knikarmscherm meer comfort en gemak.

Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)

Altijd op maat gemaakt

Onze knikarmschermen worden altijd op maat gemaakt. Je betaalt daarvoor geen extra toeslag. Wel wordt de prijs van het knikarmscherm hoger, als deze groter wordt. Doordat de knikarmscherm op maat worden gemaakt past deze altijd precies. Ook kun je naar wens kiezen of de motor van het knikarmscherm aan de linker- of rechtkant moet zitten. Zo kun je deze eenvoudig aansluiten op het stroom.

Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)

Jouw eigen knikarmscherm samenstellen?

Super handige website. Heb zonder problemen de perfecte rolluiken kunnen bestellen.

Familie de Haan

Buitenzonwering Zonnescherm, Op Maat Gemaakte Knikarmschermen Elektrisch Bediend (11)

Deze krijgen we vaker binnen

Copyright Zonwering Fabriek 2021